Palvelut

Koulutustarjonta

Ledumile tarjoaa koulutuksia sekä pienille että isoille ryhmille. Valmiutta löytyy matkustaa asiakkaiden ulottuville ympäri Suomea. Syksyn 2020 koulutukset pidetään etäyhteyksin.

 

Vahvuutemme on tarjota käytännönläheistä koulutusta tilanteisiin, missä tarvitaan mm.
• Yhteisiä pelisääntöjä prosesseihin
• Projektinhallinnan ymmärrystä eri organisaatiotasoilla
• Tuottavuuden haasteiden kohtaamista ja uusien käytänteiden luomista
• Oivaltavaa prosessinhallintaa
• Lean- ajattelua ja hukan metsästystä

Kasvun tueksi

Kasvuun vaikuttavat monet tekijät ja yksi niistä on voimakas tahto.

Pohtiessani yrityksen kasvua, mieleeni piirtyvät keväiset valokuvat pihasta runsaslumisen talven jälkeen. Miltei päivittäisen lumisateen, aurauksen, uudelleenjäätymisen ja pihakadun hiekoittamisen seurauksena tien reunassa olevan tulppaanipenkin päällä oli, lumen nopeasti sulettua, kohtuuttoman paksu kivikerros. Harmittelin, kun en ollut ehtinyt kuoria kivimurskaa hyvän sään aikana ennen lumen sulamista. Mutta nyt kivien keskeltä nousikin uusi kasvu!

Ehdin ajatella, että tuosta kukkaloistosta ei kyllä tule mitään, kun lähdin koulutusmatkalle joksikin aikaa Pohjois-Suomeen. Harmittelin mielessäni myös syksyllä ostettujen tulppaanin sipulien hintaa ja hukkaan heitettyä marraskuisen viikonlopun työtä. Hukkainvestoinnit koettelevat aina ostajan ylpeyttä.

Kotiin palattuani, minua odotti yllätys - kivimurskan keskeltä nousivat kukoistavat tulppaanit. Näky oli riemastuttava. Nuo hehkuvat, punaiset tulppaanit eivät olleet vain kevään merkki, vaan niistä pulppusi mahtavaa voimaa arkeen, yrittäjyyteen - aivan kaikkeen! Kasvun voima oli voittanut.

Joskus voi olla erilaisia kerrostumia, mitkä näyttävät olevan myös yritystoiminnan kasvun esteenä, mutta ne on tarkoitettu läpäistäviksi.  Esi-isämme sanoivat aikanaan, että luja tahto vie miehen, vaikka läpi harmaan kallion. Tärkeintä on luottaa siihen mitä tekee.

Kasvun ei kuitenkaan tarvitse olla äärettömän kivikkoista ja hankalaa. Yhdessä suunnitellen ja pohtien voidaan mahdollisesti raivata osa kivistä etukäteen pois, osa voidaan kääntää ehkä kasvueduiksi.

Yritykset kasvavat ja yritysten sisällä pitää olla monenlaista kasvua. Tämän kasvun tueksi Ledumile tarjoaa koulutuspalveluitaan.

 

Koulutuksen merkitys

Koulutus on kuin lapio, millä tasoittaa tietä. Se on kuin mitta, minkä avulla löytää suorempi reitti. Se on kuin ravintoaine, mikä edesauttaa kasvua. Se on kuin tukiverkko, mikä auttaa pysymään pystyssä myrskytuulella.

Maaperät ovat erilaisia, tuotteet ovat erilaisia, ympäristöt ovat erilaisia ja tarpeet ovat erilaisia. Ledumilen koulutukset pohjautuvat vankkaan kokemukseen prosessien ja projektien hallinnasta, luovista ratkaisuista ja samalla selkeistä käytännöistä.

Jotta kaikki hyötyisivät mahdollisimman paljon koulutuksista, haluaa Ledumile räätälöidä jokaisen koulutuspäivän asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Kun kuulemme tarpeistanne, katsotaan ja suunnitellaan, miten voimme parhaiten palvella.

Yrityksille

Mistä on yrityksen tuottavuus tehty...

Se on sujuvasta
• prosessinhallinnasta
• projektinhallinnasta
• ajanhallinnasta
• verkostojen hallinnasta
• neuvottelutekniikasta

...niistä on yrityksen tuottavuus tehty.

Lue lisää

Avoin koulutustarjonta

Ledumile tekee yhteistyötä eri koulutuksen järjestäjien kanssa.

Hienoista teorioista on hyötyä vasta silloin, kun ne arkipäiväistyy toimintaan.

Isossakin ryhmässä yksilön oivallukset, yhteiset keskustelut ja uusien näkökantojen löytäminen ovat mahdollisia ja tärkeitä.

Lean Management ja hukan vähentäminen voivat olla käsin kosketeltavia.

Teemme töitä ihan tosissamme ja tosi iloissamme.

Lue lisää

NTM

Suomen laajasta tutkintomaailmasta koulutuskokemusta mm. seuraavissa erikoisammattitutkinnoissa ja ammattitutkinnoissa:

• JET
• KEAT
• TEAT, LAT
• YJEAT, YNEAT, YAT

OPE-arvioijana toimiminen erityisesti Tekniikan erikoisammattitutkinnossa.

Lue lisää

Ledumile